Weboldalunk a többi webshophoz hasonlóan cookie-kat használ a jó működés és a felhasználók kényelme érdekében. Részletek az Adatkezelési tájékoztatóban. Elfogadom
Termékek Menü

Érdekességek

Mára minden termék elérhető webáruházon keresztül is. A szerszám webáruház megjelenése is szükségszerű volt, hiszen, ha cipőért nem mennek az emberek boltba, akkor a szerszámokért miért kellene elautókázniuk vagy elgyalogolniuk időt és energiát nem kímélve?

Sokan szeretik egyedül, otthon elvégezni, amit csak lehet. A tető megigazítását, a belső vagy külső részek kifestését, válaszfal beépítését, szereléseket, barkácsolgatásokat.

Az asztali körfűrész egy komoly szerszám, nem is mindenkinek van szüksége rá. Nem olyan, mint egy fúró vagy láncfűrész, ez azoknak hasznos, akik otthon, nagy mennyiségű, vastag fákat vágnak rendszeresen.

A csiszológépek hatalmas választékából nem biztos, hogy egy kezdő barkácsoló ki tudja választani a számára legmegfelelőbbet. 

 Régen a kompresszort csak gázsűrítő néven ismerték. Akár ipari célra, akár otthoni barkácsolásra használják, a kompresszorok kiválasztásánál fontos, hogy milyen célra fogják felhasználni. A barkácsboltokban sokféle kompresszor áll rendelkezésre.

A lakás dísze a burkolat. Az elavult, régimódi burkolatokat időközönként szeretnénk újra cserélni, hogy a megkopott, divatjamúlt parketta, vagy csempe hatására újnak tűnjön a lakás, komfortérzetünk nőhet, de egyben a lakás értéke is emelkedik.

Mindenki életében elérkezik az a pillanat, amikor házat épít, vásárol. Egy ház felépítése sok munka, sok szakember összedolgozása révén válik valóra. De egy használt lakás vásárlása után is biztosan szükség van átalakításra, felújításra, nem biztos, hogy ugyanolyannak szeretnénk látni a lakást, mint mikor megvettük.

Mindennapi teendőink különböző szerszámok, kisgépek segítségével valósulnak meg. Egy kép felrakása a lakásban, esetleg egy ajtót le kell festeni?

A csiszológép azon szerszámok közé tartozik, amely nélkülözhetetlenül fontos az asztalosok munkájához. Ez nem véletlen, hiszen a csiszolás az, amit a fa megmunkálása során a legtöbbször el kell végezni. A csiszológép használatát éppen ezért, mindenképpen el kell sajátítania annak, aki asztalosként szeretne munkálkodni, vagy csupán otthon, házilag szeretne ezt-azt barkácsolgatni. 

Webáruházunkban igyekszünk minél szélesebb kínálatban forgalmazni a kőműves és burkoló munkákhoz szükséges eszközöket. Jelen esetben burkoló szerszámokkal ismerkedhet meg a portálon, melyek segítségével minőségi munkát tud végezni. Járólap, faburkolat, így parketta lerakásához szükséges felszerelést is talál honlapunkon. 

Kérdése van? bal oldalon

Kérdése van?

Három évtizedes tapasztalatunkkal és tudásunkkal segítünk a megfelelő szerszám kiválasztásában

Telefon: 33/431-679