Weboldalunk a többi webshophoz hasonlóan cookie-kat használ a jó működés és a felhasználók kényelme érdekében. Részletek az Adatkezelési tájékoztatóban. Elfogadom
Termékek Menü

M-MF menetfúró

Rendezés:

Kobaltos gyorsacél (HSSE) gépi menetfúró egyenes horonnyal és forgácsterelővel (B bekezdőkúppal). Ajánlott a gépiparban használatos anyagok nagy részéhez: pl általános és nemesíthető, valamint korrózióálló acél, öntöttvas, alu profil, műanyag. A terelőél maga előtt tolja a forgácsot, így átmenő furatokhoz használható. A fekete bevonat javítja a forgács elvezetés hatékonyságát csökkentve ezzel a beragadás veszélyét.

Katalóguslap                 

 Forgácsolási adatok                                                     


5.014 Ft -tól
Gyártó: TIVOLY
Kobaltos gyorsacél (HSSE) gépi menetfúró csavart horonnyal (C bekezdőkúppal). Ajánlott a gépiparban használatos anyagok nagy részéhez: pl általános és nemesíthető, valamint korrózióálló acél, öntöttvas, alu profil, műanyag. Zsákfuratokhoz való, a forgács hátrafelé távozik.  A fekete bevonat javítja a forgács elvezetés hatékonyságát csökkentve ezzel a beragadás veszélyét.
5.654 Ft -tól
Gyártó: TIVOLY
Porkohászati kobaltos gyorsacél (HSSEE) gépi menetfúró egyenes horonnyal és forgácsterelővel (B bekezdőkúppal). Nagyszilárdságú acélokhoz használható, átmenő furatba.
7.574 Ft -tól
Gyártó: TIVOLY
Porkohászati gyorsacél (HSSEE INOX) egyenes hornyú gépi menetfúró terelőéllel (B bekezdőkúp). Az egyenletesen finom szemcseszerkezetnek köszönhető a nagy terhelhetőség.  Átmenő furatokhoz alkalmas erősen ötvözött acélokhoz is 1300 MPa szakítószilárdságig. Korrózióálló acélhoz optimális: a hátrafelé szűkülő profil és a felületi oxidréteg gátolja a képlékeny anyag feltapadását.
8.641 Ft -tól
Gyártó: TIVOLY
Porkohászati gyorsacél (HSSEE INOX) csavart hornyú gépi menetfúró. Az egyenletesen finom szemcseszerkezetnek köszönhető a nagy terhelhetőség. Alkalmas erősen ötvözött acélokhoz is 1300 MPa szakítószilárdságig. Korrózióálló acélhoz optimális: a hátrafelé szűkülő profil és a felületi oxidréteg gátolja a képlékeny anyag feltapadását. Zsáfuratokhoz való, a forgács hátrafelé távozik.
9.495 Ft -tól
Gyártó: TIVOLY
Kobaltos gyorsacél (HSSE), csavart hornyú gépi menetfúró TIN bevonattal. Ipari felhasználásra készült, alkalmas alumínium megmunkálására. Zsákfuratokhoz való. A ritkított profilú kialakítás csökkenti a tapadást, a TIN bevonat növeli a szerszám élettartamát.
11.095 Ft -tól
Gyártó: TIVOLY
Képlékeny menetalakító szerszám 10-12%-nál nagyobb fajlagos nyúlású alumíniumhoz.Termelékenyebb a menetfúrásnál, hosszabb élettartamú, kisebb a törésveszély, erősebb a menet. Fontos a helyes előfúrási méret és a folyamatos kenés.
12.802 Ft -tól
Gyártó: TIVOLY
Képlékeny menetalakító szerszám kenőhoronnyal 10-12%-nál nagyobb fajlagos nyúlású korrózióálló acélhoz.Termelékenyebb a menetfúrásnál, hosszabb élettartamú, kisebb a törésveszély, erősebb a menet. Fontos a helyes előfúrási méret és a folyamatos kenés.
15.255 Ft -tól
Gyártó: TIVOLY
Képlékeny menetalakító szerszám 10-12%-nál nagyobb fajlagos nyúlású acélhoz.Termelékenyebb a menetfúrásnál, hosszabb élettartamú, kisebb a törésveszély, erősebb a menet. Fontos a helyes előfúrási méret és a folyamatos kenés.
14.508 Ft -tól
Gyártó: TIVOLY
Kobaltos gyorsacél (HSSE), egyenes hornyú gépi menetfúró forgácsterelő éllel (B bekezdőkúp), TIN bevonattal. Ipari felhasználásra készült, alkalmas alumínium megmunkálására. Átmenő furatokhoz való. A ritkított profilú kialakítás csökkenti a tapadást, a TIN bevonat növeli a szerszám élettartamát.
10.775 Ft -tól
Gyártó: TIVOLY
Kobaltos gyorsacélból (HSSE), forgácsterelő éllel készült, egyenes hornyú gépi menetfúró TIN bevonattal. Alkalmas acélhoz 1300MPa-ig intenzív használatra.
6.187 Ft -tól
Gyártó: TIVOLY

Gyorsacél (HSS) csavart hornyú gépi menetfúró. Kis szériák vagy egyedi gyártás esetén ajánlott. Megfelelő ötvözetlen vagy gyengén ötvözött acélok és egyéb fémek megmunkálásához. Zsákfuratokhoz használható.


 

2.774 Ft -tól
Gyártó: TIVOLY
Porkohászati kobaltos gyorsacél (HSSEE) gépi menetfúró csavart horonnyal (C bekezdőkúppal). Nagyszilárdságú acélokhoz használható, zsákfuratba.
9.388 Ft -tól
Gyártó: TIVOLY
Porkohászati gyorsacélból (HSSEE) készült, egyenes hornyú, terelőéllel ellátott gépi menetfúró TICN PM kopásálló bevonattal. Erősen ötvözött, korrózióálló acélhoz és más nehezen forgácsolható ötvözetekhez használható. Átmenő furatokhoz ajánlott. A hátrafelé kúpos kialakítás csökkenti a tapadást.  
10.135 Ft -tól
Gyártó: TIVOLY
Porkohászati gyorsacélból (HSSEE) készült, csavart hornyú gépi menetfúró TICN PM kopásálló bevonattal. Erősen ötvözött, korrózióálló acélhoz és más nehezen forgácsolható ötvözetekhez használható. Zsákfurathoz ajánlott. A hátrafelé kúpos kialakítás csökkenti a tapadást.  
10.561 Ft -tól
Gyártó: TIVOLY
Gyorsacél (HSS) egyenes hornyú gépi menetfúró terelőéllel. Kis szériák vagy egyedi gyártás esetén ajánlott. Megfelelő ötvözetlen vagy gyengén ötvözött acélok és egyéb fémek megmunkálásához. Átmenő furatokhoz használható.
2.560 Ft -tól
Gyártó: TIVOLY
Kobaltos gyorsacélból (HSSE) készült, csavart hornyú gépi menetfúró TIN bevonattal. Alkalmas acélhoz 1300MPa-ig intenzív használatra. Zsákfuratokhoz használható.
6.828 Ft -tól
Gyártó: TIVOLY
Termék szűrés
Ár:
Gyártó:
Kérdése van? bal oldalon

Kérdése van?

Három évtizedes tapasztalatunkkal és tudásunkkal segítünk a megfelelő szerszám kiválasztásában

Telefon: 33/431-679