Weboldalunk a többi webshophoz hasonlóan cookie-kat használ a jó működés és a felhasználók kényelme érdekében. Részletek az Adatkezelési tájékoztatóban. Elfogadom
Termékek Menü

M-MF menetfúró

Rendezés:

Kobaltos gyorsacél (HSSE) gépi menetfúró egyenes horonnyal és forgácsterelővel (B bekezdőkúppal). Ajánlott a gépiparban használatos anyagok nagy részéhez: pl általános és nemesíthető, valamint korrózióálló acél, öntöttvas, alu profil, műanyag. A terelőél maga előtt tolja a forgácsot, így átmenő furatokhoz használható. A fekete bevonat javítja a forgács elvezetés hatékonyságát csökkentve ezzel a beragadás veszélyét.

Katalóguslap                 

 Forgácsolási adatok                                                     


3.712 Ft -tól
Gyártó: TIVOLY
Kobaltos gyorsacél (HSSE) gépi menetfúró csavart horonnyal (C bekezdőkúppal). Ajánlott a gépiparban használatos anyagok nagy részéhez: pl általános és nemesíthető, valamint korrózióálló acél, öntöttvas, alu profil, műanyag. Zsákfuratokhoz való, a forgács hátrafelé távozik.  A fekete bevonat javítja a forgács elvezetés hatékonyságát csökkentve ezzel a beragadás veszélyét.
4.229 Ft -tól
Gyártó: TIVOLY
Porkohászati kobaltos gyorsacél (HSSEE) gépi menetfúró egyenes horonnyal és forgácsterelővel (B bekezdőkúppal). Nagyszilárdságú acélokhoz használható, átmenő furatba.
5.545 Ft -tól
Gyártó: TIVOLY
Porkohászati gyorsacél (HSSEE INOX) egyenes hornyú gépi menetfúró terelőéllel (B bekezdőkúp). Az egyenletesen finom szemcseszerkezetnek köszönhető a nagy terhelhetőség.  Átmenő furatokhoz alkalmas erősen ötvözött acélokhoz is 1300 MPa szakítószilárdságig. Korrózióálló acélhoz optimális: a hátrafelé szűkülő profil és a felületi oxidréteg gátolja a képlékeny anyag feltapadását.
6.344 Ft -tól
Gyártó: TIVOLY
Porkohászati gyorsacél (HSSEE INOX) csavart hornyú gépi menetfúró. Az egyenletesen finom szemcseszerkezetnek köszönhető a nagy terhelhetőség. Alkalmas erősen ötvözött acélokhoz is 1300 MPa szakítószilárdságig. Korrózióálló acélhoz optimális: a hátrafelé szűkülő profil és a felületi oxidréteg gátolja a képlékeny anyag feltapadását. Zsáfuratokhoz való, a forgács hátrafelé távozik.
7.002 Ft -tól
Gyártó: TIVOLY
Kobaltos gyorsacél (HSSE), csavart hornyú gépi menetfúró TIN bevonattal. Ipari felhasználásra készült, alkalmas alumínium megmunkálására. Zsákfuratokhoz való. A ritkított profilú kialakítás csökkenti a tapadást, a TIN bevonat növeli a szerszám élettartamát.
8.129 Ft -tól
Gyártó: TIVOLY
Képlékeny menetalakító szerszám 10-12%-nál nagyobb fajlagos nyúlású alumíniumhoz.Termelékenyebb a menetfúrásnál, hosszabb élettartamú, kisebb a törésveszély, erősebb a menet. Fontos a helyes előfúrási méret és a folyamatos kenés.
8.787 Ft -tól
Gyártó: TIVOLY
Képlékeny menetalakító szerszám 10-12%-nál nagyobb fajlagos nyúlású acélhoz.Termelékenyebb a menetfúrásnál, hosszabb élettartamú, kisebb a törésveszély, erősebb a menet. Fontos a helyes előfúrási méret és a folyamatos kenés.
10.996 Ft -tól
Gyártó: TIVOLY
Képlékeny menetalakító szerszám kenőhoronnyal 10-12%-nál nagyobb fajlagos nyúlású korrózióálló acélhoz.Termelékenyebb a menetfúrásnál, hosszabb élettartamú, kisebb a törésveszély, erősebb a menet. Fontos a helyes előfúrási méret és a folyamatos kenés.
11.231 Ft -tól
Gyártó: TIVOLY
Kobaltos gyorsacél (HSSE), egyenes hornyú gépi menetfúró forgácsterelő éllel (B bekezdőkúp), TIN bevonattal. Ipari felhasználásra készült, alkalmas alumínium megmunkálására. Átmenő furatokhoz való. A ritkított profilú kialakítás csökkenti a tapadást, a TIN bevonat növeli a szerszám élettartamát.
7.894 Ft -tól
Gyártó: TIVOLY
Kobaltos gyorsacélból (HSSE), forgácsterelő éllel készült, egyenes hornyú gépi menetfúró TIN bevonattal. Alkalmas acélhoz 1300MPa-ig intenzív használatra.
4.511 Ft -tól
Gyártó: TIVOLY
Porkohászati kobaltos gyorsacél (HSSEE) gépi menetfúró csavart horonnyal (C bekezdőkúppal). Nagyszilárdságú acélokhoz használható, zsákfuratba.
6.908 Ft -tól
Gyártó: TIVOLY

Gyorsacél (HSS) csavart hornyú gépi menetfúró. Kis szériák vagy egyedi gyártás esetén ajánlott. Megfelelő ötvözetlen vagy gyengén ötvözött acélok és egyéb fémek megmunkálásához. Zsákfuratokhoz használható.


 

2.068 Ft -tól
Gyártó: TIVOLY
Porkohászati gyorsacélból (HSSEE) készült, csavart hornyú gépi menetfúró TICN PM kopásálló bevonattal. Erősen ötvözött, korrózióálló acélhoz és más nehezen forgácsolható ötvözetekhez használható. Zsákfurathoz ajánlott. A hátrafelé kúpos kialakítás csökkenti a tapadást.  
7.753 Ft -tól
Gyártó: TIVOLY
Porkohászati gyorsacélból (HSSEE) készült, egyenes hornyú, terelőéllel ellátott gépi menetfúró TICN PM kopásálló bevonattal. Erősen ötvözött, korrózióálló acélhoz és más nehezen forgácsolható ötvözetekhez használható. Átmenő furatokhoz ajánlott. A hátrafelé kúpos kialakítás csökkenti a tapadást.  
7.424 Ft -tól
Gyártó: TIVOLY
Gyorsacél (HSS) egyenes hornyú gépi menetfúró terelőéllel. Kis szériák vagy egyedi gyártás esetén ajánlott. Megfelelő ötvözetlen vagy gyengén ötvözött acélok és egyéb fémek megmunkálásához. Átmenő furatokhoz használható.
1.927 Ft -tól
Gyártó: TIVOLY
Kobaltos gyorsacélból (HSSE) készült, csavart hornyú gépi menetfúró TIN bevonattal. Alkalmas acélhoz 1300MPa-ig intenzív használatra. Zsákfuratokhoz használható.
5.028 Ft -tól
Gyártó: TIVOLY
Termék szűrés
Ár:
Gyártó:
Kérdése van? bal oldalon

Kérdése van?

Három évtizedes tapasztalatunkkal és tudásunkkal segítünk a megfelelő szerszám kiválasztásában

Telefon: 33/431-679