Weboldalunk a többi webshophoz hasonlóan cookie-kat használ a jó működés és a felhasználók kényelme érdekében. Részletek az Adatkezelési tájékoztatóban. Elfogadom
Termékek Menü

Gyémántfúró

Greslap, csempe, üveg és más rideg anyag átfúrásához

szárazon, vagy vízhűtéssel

Rendezés:

Gres lapok, csempék, kemény burkolólapok, porcelánok, üveg, márvány és gránit táblák fúrására kifejlesztett szerszám. Kiváló, határozott kontúrral rendelkező, körkörös furatokat készít ott is, ahol más fúrók erre nem képesek. A száraz fúráshoz való szerszámot a megfelelő kenés érdekében paraffinnal töltötték fel, így vízhűtésre nincs szükség. A magas hőfokon forrasztott gyémántszemcsék nagy ellenállóképessége lehetővé teszi a gyors fúrást ( 2200 fordulat/perc), ezért hatékonyabb vízhűtéses társainál. Hatszögletű szára biztonságosan befogható, hálózati fúrógéppel is használható.

12.802 Ft -tól
Gyártó: TIVOLY
Gres lapok, csempék, kemény burkolólapok, porcelánok, üveg, márvány és gránit táblák fúrására kifejleszett szerszám. Kiváló, határozott kontúrral rendelkező, körkörös furatokat készít ott is, ahol más fúrók erre nem képesek. A fúró széles fordulatszám tartományban használható (600-2000fordulat/perc) egyenletes, nem túl erős nyomással. Ajánlott az akkumulátoros fúrógép használata. A hűtésről a szivacsban lévő víz gondoskodik. Megkönnyíti a fúrást a hűtővíz adagoló és fúróvezető sablon.
10.988 Ft -tól
Gyártó: TIVOLY
Gres lapok, csempék, kemény burkolólapok, porcelánok, üveg, márvány és gránit táblák fúrására kifejleszett szerszám. Kiváló, határozott kontúrral rendelkező, körkörös furatokat készít ott is, ahol más fúrók erre nem képesek. A fúró széles fordulatszám tartományban használható (600-2000fordulat/perc) egyenletes, nem túl erős nyomással. Ajánlott az akkumulátoros fúrógép használata. Megkönnyíti a fúrást a hűtővíz adagoló és fúróvezető sablon.
4.161 Ft -tól
Gyártó: TIVOLY
Termék szűrés
Ár:
Gyártó:
Kérdése van? bal oldalon

Kérdése van?

Három évtizedes tapasztalatunkkal és tudásunkkal segítünk a megfelelő szerszám kiválasztásában

Telefon: 33/431-679