Weboldalunk a többi webshophoz hasonlóan cookie-kat használ a jó működés és a felhasználók kényelme érdekében. Részletek az Adatkezelési tájékoztatóban. Elfogadom
Termékek Menü

Rádiuszmaró

Rádiuszmaró

Sarokrádiusz, gömbvégű és negyedkör maró

         

Rendezés:

Tömör keményfém (VHM) gömbvégű 4-élű HardCut bevonattal. Központi él süllyesztéshez.

P607 - bevonat nélküli keményfém rádiuszmaró általános használatra.

P619H -HardCut (TiAlCN) bevonattal nagyobb éltartam, acélhoz 50 HRC-ig, korrózióálló acélhoz, Al-Si ötvözetekhez.

7.894 Ft -tól
Gyártó: TIVOLY

Tömör keményfém (VHM) gömbvégű 3-élű HardCut bevonattal, e8 tűréssel horonymaráshoz. Központi él süllyesztéshez.

P671 - bevonat nélküli keményfém rádiuszmaró általános használatra.

P626H -HardCut bevonattal nagyobb éltartam, acélhoz 50 HRC-ig, korrózióálló acélhoz, Al-Si ötvözetekhez.

7.894 Ft -tól
Gyártó: TIVOLY

Tömör keményfém (VHM) homorú rádiuszmaró az alkatrészek éles peremeinek legömbölyítéséhez CNC gépre. 

-Bevonat nélkül (M8550) általános használatra,                                                                                                                                                                                                        -HardX bevonattal (M8550H) korrózióálló és edzett acélhoz is 67 HRc-ig.

22.830 Ft -tól
Gyártó: Magafor

Tömör keményfém (VHM) gömbvégű 2-élű HardCut bevonattal, e8 tűréssel horonymaráshoz. Központi él süllyesztéshez.

P606 - bevonat nélküli keményfém rádiuszmaró általános használatra.

P618H -HardCut bevonattal nagyobb éltartam, acélhoz 50 HRC-ig, korrózióálló acélhoz, Al-Si ötvözetekhez.

7.894 Ft -tól
Gyártó: TIVOLY

Tömör keményfém (VHM) 3 élű ujjmaró Alcrona bevonattal, e8 tűréssel horonymaráshoz. Központi él süllyesztéshez.

Alcrona bevonat: nagyobb éltartam, acélhoz 50 HRC-ig, korrózióálló acélhoz, Al-Si ötvözethez.

10.241 Ft -tól
Gyártó: TIVOLY
Tömör keményfém (VHM) 4 élű nagyolómaró ALCRONA bevonattal. Egyenetlen fogosztás (+/-2°), forgácskamra. Szerszámgyártásnál ajánlott erősen ötvözött acélhoz 54 HRc-ig nehéz körülmények közt is. A forgácskamrának köszönhetően 20%-kal nagyobb a forgácsolási teljesítmény.
23.790 Ft -tól
Gyártó: TIVOLY

Keményfém (VHM) négyélű sarokrádiusz maró Alcrona bevonattal. Központi él süllyesztéshez.

A marók kopása általában a saroknál a legerősebb, a rádiusz elosztja a terhelést, ezért a sarokrádiusz maró éltartama intenzív használat esetén is hosszú mert a sarokrádiusznak köszönhetően kisebb a rezgés, jobb a mérettartás, csekély a kihajlás. A Alcrona bevonat  1100 C°-ig hőálló. Nagyszilárdságú acél ( 54 HRC-ig,) korrózióálló acél, öntöttvas, alumínium- és titánötvözetek megmunkálására alkalmas.

15.042 Ft -tól
Gyártó: TIVOLY
Nagytermelékenységű keményfém másolómaró UltraCut bevonattal. Ajánlott acélhoz 65 HRC-ig, korrózióálló acélhoz, nehezen forgácsolható Ni és Co alapú ötvözetekhez.
32.537 Ft -tól
Gyártó: TIVOLY
Nagytermelékenységű keményfém másolómaró UltraCut bevonattal. Ajánlott acélhoz 65 HRC-ig, korrózióálló acélhoz, nehezen forgácsolható Ni és Co alapú ötvözetekhez.
33.818 Ft -tól
Gyártó: TIVOLY

Rádiuszmaró felszerelések az élek megmunkálásához

A fémszerszámok és egyéb alkatrészek gyártása során a precizitásnak nagy jelentősége van. Csak így képesek illeszkedni megfelelően egymáshoz a különböző alkatrészek, és a működésük is így lesz kifogástalan. Az élek megmunkálása a rádiuszmaróval történik. Ennek az eszköznek több típusa is van, és attól függően, hogy milyen él profilra van szükség, cserélgetik a különböző marófejeket. A rádiuszmaró a kemény fémek megmunkálására is kiválóan alkalmas, ezért a szerszámgyártásban és a gépiparban is nagy jelentősége van. Ezek az eszközök tökéletesen illeszkednek a CNC marógépekbe, így az eljárás teljesen automatizált folyamat. A számítógépen előre meg lehet tervezni a munkafolyamatokat, így a végeredmény is tökéletes lesz.

A szerszámkészítő műhelyek elengedhetetlen felszerelései áruházunk polcain is megtalálhatók. Több típus közül válogathatnak a vásárlók, amiben a termékleírások is a segítségükre lesznek. Kínálatunk részét képezik a négy illetve a három élű sarok rádiuszmarók, éppúgy, mint a gömbvégű keményfém marók is. De még számtalan más változatát is megrendelhetik webáruházunkban. A precíz eszközök fontos részét képezik minden műhelynek, amely minőségi munkát szeretne végezni. Egy rádiuszmaró pedig nem hiányozhat egyetlen eszterga műhelyből sem. Enélkül ugyanis a munkafolyamatok nagy része nem végezhető el, legalábbis nem kellő alapossággal. Termékeink jellemzői között már említettük a precizitást és a megbízhatóságot, de nem lenne teljes a felsorolás, ha a tartósságot nem emelnénk ki.

Termék szűrés
Ár:
Gyártó:
Kérdése van? bal oldalon

Kérdése van?

Három évtizedes tapasztalatunkkal és tudásunkkal segítünk a megfelelő szerszám kiválasztásában

Telefon: 33/431-679