Weboldalunk a többi webshophoz hasonlóan cookie-kat használ a jó működés és a felhasználók kényelme érdekében. Részletek az Adatkezelési tájékoztatóban. Elfogadom
Termékek Menü

NC befúró 90°

Fúróvezetés és élletörés fúrás előtt egy műveletben a  csigafúrónál nagyobb átmérőjű NC bekezdőfúróval.
Rendezés:
Kobaltos gyorsacél (HSSE) NC bekezdőfúró. Fúrás előtt egy műveletben elvégezhető a központfúrás, kúpsüllyesztés és élletörés a furat átmérőjénél nagyobb NC befúróval. Ötvözött acélhoz és egyéb fémekhez használható.
3.353 Ft -tól
Gyártó: Magafor
Keményfém NC bekezdőfúró sorozatgyártáshoz. Fúrás előtt egy műveletben elvégezhető a központfúrás, kúpsüllyesztés és élletörés a furat átmérőjénél nagyobb NC befúróval. Nagy sebességű forgácsolásra alkalmas az új élezésnek köszönhetően.
6.245 Ft -tól
Gyártó: Magafor
Kobaltos gyorsacél (HSSE) NC bekezdőfúró. Fúrás előtt egy műveletben elvégezhető a központfúrás, kúpsüllyesztés és élletörés a furat átmérőjénél nagyobb NC befúróval.
10.310 Ft -tól
Gyártó: Magafor
Gyorsacél (HSS) NC bekezdőfúró. Fúrás előtt egy műveletben elvégezhető a központfúrás, kúpsüllyesztés és élletörés a furat átmérőjénél nagyobb NC befúróval. A gyorsacél szerszám kedvező árfekvésű, ötvözetlen és gyengén ötvözött acélokhoz, egyéb, lágy anyagokhoz használható.
2.640 Ft -tól
Gyártó: Magafor
Keményfém NC bekezdőfúró HardX bevonattal, sorozatgyártáshoz. Fúrás előtt egy műveletben elvégezhető a központfúrás, kúpsüllyesztés és élletörés a furat átmérőjénél nagyobb NC befúróval. Nagy sebességű forgácsolásra alkalmas az új élezésnek köszönhetően. Alkalmas korrózióálló és nagyszilárdságú acélhoz is 67 HRc keménységig.
7.167 Ft -tól
Gyártó: Magafor
Kobaltos gyorsacél (HSSE) NC bekezdőfúró RedX hő és kopásálló bevonattal. Fúrás előtt egy műveletben elvégezhető a központfúrás, kúpsüllyesztés és élletörés a furat átmérőjénél nagyobb NC befúróval. Korrózióálló és más erősen ötvözött acélhoz használható 55 HRc keménységig.
11.609 Ft -tól
Gyártó: Magafor
Kobaltos gyorsacél (HSSE) NC bekezdőfúró RedX hő és kopásálló bevonattal. Fúrás előtt egy műveletben elvégezhető a központfúrás, kúpsüllyesztés és élletörés a furat átmérőjénél nagyobb NC befúróval. Korrózióálló és más erősen ötvözött acélhoz használható.
4.862 Ft -tól
Gyártó: Magafor
Termék szűrés
Ár:
Kérdése van? bal oldalon

Kérdése van?

26 éves tapasztalatunkkal és tudásunkkal segítünk a megfelelő szerszám kiválasztásában

Telefon: 33/431-679