Weboldalunk a többi webshophoz hasonlóan cookie-kat használ a jó működés és a felhasználók kényelme érdekében. Részletek az Adatkezelési tájékoztatóban. Elfogadom
Termékek Menü

NC befúró 120° és 140°

A csigafúró precíz megvezetéséhez

 

Rendezés:
Kobaltos gyorsacél (HSSE) NC bekezdőfúró. Fúrás előtt egy műveletben elvégezhető a központfúrás, kúpsüllyesztés és élletörés a furat átmérőjénél nagyobb NC befúróval. Ötvözött acélhoz és egyéb fémekhez használható.
4.267 Ft -tól
Gyártó: Magafor
Kobaltos gyorsacél (HSSE) NC bekezdőfúró RedX hő és kopásálló bevonattal. Fúrás előtt egy műveletben elvégezhető a központfúrás, kúpsüllyesztés és élletörés a furat átmérőjénél nagyobb NC befúróval. Korrózióálló és más erősen ötvözött acélhoz használható 55 HRc keménységig.
6.294 Ft -tól
Gyártó: Magafor
Keményfém NC bekezdőfúró HardX bevonattal, 140° kúpszöggel sorozatgyártáshoz. Fúrás előtt egy műveletben elvégezhető a központfúrás, kúpsüllyesztés és élletörés a furat átmérőjénél nagyobb NC befúróval.  Alkalmas kifejezetten nehezen forgácsolható ötvözetekhez 67 HRc keménységig. Precíz megvezetést biztosít mert a 140°-os szerszám által készített bekezdő kúp megfelel az ilyen anyagokhoz ajánlott csigafúró csúcsszögének.
15.362 Ft -tól
Gyártó: Magafor
Keményfém NC bekezdőfúró HardX bevonattal, sorozatgyártáshoz. Fúrás előtt egy műveletben elvégezhető a központfúrás, kúpsüllyesztés és élletörés a furat átmérőjénél nagyobb NC befúróval. Nagy sebességű forgácsolásra alkalmas az új élezésnek köszönhetően. Alkalmas korrózióálló és nagyszilárdságú acélhoz is 67 HRc keménységig.
9.495 Ft -tól
Gyártó: Magafor
Termék szűrés
Ár:
Kérdése van? bal oldalon

Kérdése van?

Három évtizedes tapasztalatunkkal és tudásunkkal segítünk a megfelelő szerszám kiválasztásában

Telefon: 33/431-679