Weboldalunk a többi webshophoz hasonlóan cookie-kat használ a jó működés és a felhasználók kényelme érdekében. Részletek az Adatkezelési tájékoztatóban. Elfogadom
Termékek Menü

Központfúró R alak

Központfúró R alak

Rádiuszos

A rádiuszos központfúró a támasztócsúcs vonal menti felfekvése révén jobban központosít és a védősüllyesztő előnyeit is nyújtja. A szerszám stabilabb, kisebb a törésveszély.

Rendezés:
Gyorsacél (HSS) központfúró rádiuszos kúppal DIN 333-R szerint, ISO 6411 (DIN 332) csúcsfészekhez. Alkalmas ötvözetlen és ötvözött acélhoz és egyéb fémekhez. A rádiusz csökkenti a törésveszélyt, a vonal menti felfekvés révén jobban központosít és a védősüllyesztő előnyeit is nyújtja.
2.027 Ft -tól
Gyártó: Magafor
Keményfém (VHM) központfúró rádiuszos kúppal DIN 333-R szerint, ISO 6411 (DIN 332) csúcsfészekhez. Alkalmas sorozatgyártásra acélhoz 1300 MPa-ig, korrózióálló acélhoz, alumíniumhoz, rézhez, műanyaghoz. A rádiusz csökkenti a törésveszélyt, a vonal menti felfekvés révén jobban központosít és a védősüllyesztő előnyeit is nyújtja.
16.642 Ft -tól
Gyártó: Magafor
Gyorsacél (HSS) központfúró rádiuszos kúppal, TiN bevonattal DIN 333-R szerint, ISO 6411 (DIN 332) csúcsfészekhez. Alkalmas ötvözetlen és ötvözött acélhoz és egyéb fémekhez. A rádiusz csökkenti a törésveszélyt, a vonal menti felfekvés révén jobban központosít és a védősüllyesztő előnyeit is nyújtja.
4.161 Ft -tól
Gyártó: Magafor
Kobaltos gyorsacél (HSSE) kombinált központfúró rádiuszos kúppal menetes furathoz. Az alábbi műveleteket végzi el : - magfurat készítés a menethez, - süllyesztés a menet bekezdéséhez, - csúcsfurat készítés. A rádiusz csökkenti a törésveszélyt, a vonal menti felfekvés révén jobban központosít és a védősüllyesztő előnyeit is nyújtja. Fő felhasználási területe: villamos motorok, szivattyúk, hajtóművek tengelyeinek központfúrása és fúrása.
19.736 Ft -tól
Gyártó: Magafor
Kobaltos gyorsacél (HSSE) központfúró rádiuszos kúppal DIN 333-R szerint, ISO 6411 (DIN 332) csúcsfészekhez.  A rádiusz csökkenti a törésveszélyt, a vonal menti felfekvés révén jobban központosít és a védősüllyesztő előnyeit is nyújtja.
17.922 Ft -tól
Gyártó: Magafor
Termék szűrés
Ár:
Kérdése van? bal oldalon

Kérdése van?

Három évtizedes tapasztalatunkkal és tudásunkkal segítünk a megfelelő szerszám kiválasztásában

Telefon: 33/431-679