Weboldalunk a többi webshophoz hasonlóan cookie-kat használ a jó működés és a felhasználók kényelme érdekében. Részletek az Adatkezelési tájékoztatóban. Elfogadom
Termékek Menü

90° kúpsüllyesztő

Rendezés:
Keményfémből készült 3 élű kúpsüllyesztő 90° kúpszöggel, hő és kopásálló HardX (TiAlN) bevonattal. Erősen ötvözött valamint korrózióálló acélok, és más fémek nagy termelékenységű megmunkálására alkalmas, sorozatgyártáshoz. Alkalmas továbbá edzett acélhoz 67 HRc-ig.  Kúpsüllyesztésre és szögmarásra is használható. Ezen anyagok forgácsolásához merev gép, erős szerszám- és munkadarab befogás szükséges. A horonyban állandó rádiusz a kis átmérőtől a külső átmérőig; konstans 20° homlokszög; azonos szögű excentrikus hátraköszörülés.
27.523 Ft -tól
Kobaltos (HSSE) gyorsacélból készült 3 élű kúpsüllyesztő 90° kúpszöggel.Ötvözött acélok és más fémek megmunkálására alkalmas. Kúpsüllyesztésre és szögmarásra is használható. A horonyban állandó rádiusz a kis átmérőtől a külső átmérőig; konstans 20° homlokszög; azonos szögű excentrikus hátraköszörülés.
5.547 Ft -tól
Gyártó: Magafor
Kobaltos gyorsacélból (HSSE) készült egyélű kúpsüllyesztő 90° kúpszöggel. Ideális választás könnyűfémekhez és műanyaghoz. Rezgésre nem hajlamos, síma, sorjamentes felületet ad. Egyaránt használható CNC gépen és kézi előtolással. Kenés ajánlott. 
5.547 Ft -tól
Gyártó: Magafor
Kobaltos (HSSE) gyorsacélból készült 3 élű kúpsüllyesztő 90° kúpszöggel, TIN bevonattal.Ötvözött acélok és más fémek intenzív megmunkálására alkalmas. Kúpsüllyesztésre és szögmarásra is használható. A horonyban állandó rádiusz a kis átmérőtől a külső átmérőig; konstans 20° homlokszög; azonos szögű excentrikus hátraköszörülés.
7.361 Ft -tól
Gyártó: Magafor
Gyorsacél (HSS) háromélű süllyesztő 90° kúpszöggel. Alkalmas ötvözetlen és gyengén ötvözött acél, továbbá lágy anyagok megmunkálására. Kúpsüllyesztésre és szögmarásra is használható az ajánlásban szereplőknél kisebb forgácsolási adatokkal. 
3.520 Ft -tól
Gyártó: Magafor
Kobaltos gyorsacélból (HSSE) készüt háromélű kúpsüllyesztő 90° kúpszöggel, Morse kúpos szárral. A csavart él egyenletesen osztja el a terhelést. Ötvözött acél és más fémek intenzív forgácsolására alkalmas.Kúpsüllyesztésre és szögmarásra is használható. 
17.816 Ft -tól
Gyártó: Magafor
Kobaltos gyorsacélból HSSE) készült háromélű süllyesztő 90° kúpszöggel. Ipari használatra alkalmas ötvözetlen és ötvözött acélhoz és más fémekhez. Könnyen élezhető egyenes él, kedvező ár. 
4.907 Ft -tól
Gyártó: TIVOLY

Kobaltos (HSSE8) gyorsacélból készült 3 élű kúpsüllyesztő 90° kúpszöggel 8% kobalt tartalommal és hő- és kopásálló bevonattal. Erősen ötvözött acélok, szerszámacélok  és más nehezen forgácsolható fémek megmunkálására alkalmas. Kúpsüllyesztésre és szögmarásra is használható. Ezen anyagok forgácsolásához merev gép, erős szerszám- és munkadarab befogás szükséges. A horonyban állandó rádiusz a kis átmérőtől a külső átmérőig; konstans 20° homlokszög; azonos szögű excentrikus hátraköszörülés.

11.521 Ft -tól
Gyártó: Magafor

Keményfémből készült 3 élű kúpsüllyesztő 90° kúpszöggel.Ötvözött acélok, és más fémek nagy termelékenységű megmunkálására alkalmas, sorozatgyártáshoz. Kúpsüllyesztésre és szögmarásra is használható. Ezen anyagok forgácsolásához merev gép, erős szerszám- és munkadarab befogás szükséges. A horonyban állandó rádiusz a kis átmérőtől a külső átmérőig; konstans 20° homlokszög; azonos szögű excentrikus hátraköszörülés.

24.003 Ft -tól
Gyártó: Magafor

Gyorsacél (HSS) három élű süllyesztő 90° kúpszöggel hosszú szárral, mélyen fekvő, nehezen hozzáférhető süllyesztésekhez. Kúpsüllyesztésre és szögmarásra is használható. 

15.149 Ft -tól
Gyártó: Magafor
Kobaltos gyorsacélból (HSSE) készült egyélű kúpsüllyesztő 90° kúpszöggel, kopásálló TIN bevonattal. Ideális választás könnyűfémekhez és műanyaghoz. Rezgésre nem hajlamos, síma, sorjamentes felületet ad. Egyaránt használható CNC gépen és kézi előtolással. Kenés ajánlott. 
7.894 Ft -tól
Gyártó: Magafor
Kobaltos (HSSE8) gyorsacélból készült 3 élű hosszú kúpsüllyesztő 90° kúpszöggel 8% kobalt tartalommal és hő- és kopásálló bevonattal. Erősen ötvözött acélok, szerszám és korrózióálló acélok  és más nehezen forgácsolható fémek megmunkálására alkalmas. Kúpsüllyesztésre és szögmarásra is használható. Ezen anyagok forgácsolásához merev gép, erős szerszám- és munkadarab befogás szükséges.
17.496 Ft -tól
Gyártó: Magafor
Kobaltos (HSSE8) gyorsacélból készült 3 élű kúpsüllyesztő 90° kúpszöggel 8% kobalt tartalommal. Erősen ötvözött acélok, szerszámacélok  és más nehezen forgácsolható fémek megmunkálására alkalmas. Kúpsüllyesztésre és szögmarásra is használható. A horonyban állandó rádiusz a kis átmérőtől a külső átmérőig; konstans 20° homlokszög; azonos szögű excentrikus hátraköszörülés.
9.281 Ft -tól
Gyártó: Magafor
Gyorsacél (HSS) három élű süllyesztő 90° kúpszöggel hosszú szárral, mélyen fekvő, nehezen hozzáférhető süllyesztésekhez. Kúpsüllyesztésre és szögmarásra is használható. 
19.842 Ft -tól
Gyártó: Magafor
Kobaltos gyorsacél (HSSE) három élű süllyesztő 90° kúpszöggel hosszú szárral, mélyen fekvő, nehezen hozzáférhető süllyesztésekhez. Kúpsüllyesztésre és szögmarásra is használható. 
14.935 Ft -tól
Gyártó: Magafor
Termék szűrés
Ár:
Gyártó:
Kérdése van? bal oldalon

Kérdése van?

Három évtizedes tapasztalatunkkal és tudásunkkal segítünk a megfelelő szerszám kiválasztásában

Telefon: 33/431-679