Weboldalunk a többi webshophoz hasonlóan cookie-kat használ a jó működés és a felhasználók kényelme érdekében. Részletek az Adatkezelési tájékoztatóban. Elfogadom
Termékek Menü

Kézi dörzsár

Rendezés:
Gyorsacélból (HSS) készült kézi dörzsár H7 tűrésű furatokhoz. A szerszám bekezdő része hosszan kúpos, a teljes élhossz 1/3 része.
13.015 Ft -tól
Gyártó: Magafor
Gyorsacél (HSS) kézi dörzsár kis átmérőjű, rövid furatok megmunkálásához. Tűrés +/- 0,01mm.
1.814 Ft -tól
Gyártó: TIVOLY
Gyorsacélból (HSS) készült állítható kézi dörzsár. Elsősorban a felület minőségének javítására használható olyan munkadarabokon ahol az átmérő növelése megengedett.
59.741 Ft -tól
Gyártó: TIVOLY
Gyorsacél (HSS) állítható kézi dörzsár. Az átmérő max 1%-kal növelhető.
31.257 Ft -tól
Gyártó: Magafor
Gyorsacélból (HSS) készült fúvóka dörzsár készlet. A készlet tartalma: 21 db mini dörzsár és 1 db patronos befogószár fadobozban. Ipari felhasználásra alkalmas.
56.482 Ft
Gyártó: TIVOLY

A kézi dörzsár szerepe a fémmegmunkálásban

A fémmegmunkálási folyamatok során gyakran találkozhatunk olyan bonyolult műveletekkel, amelyek végrehajtása csak megbízható, speciális precíziós eszközök segítségével hajtható végre. Ilyen feladat az illesztések és furatok elkészítése is. A kézi dörzsár segítsége nélkül lehetetlen lenne pontosan összeilleszteni két fém alkatrészt, ugyanis a fúrószárakkal képtelenség olyan egyenletes és pontos furatot készíteni a kemény fémekben, ami megfelelő stabilitást biztosít az illesztéseknek. De szerencsére a kézi dörzsár segítségével ez a probléma is megoldható. Maga a furat elkészítéséhez természetesen ebben az esetben is szükség van csigafúróra, de az utómunkálatok elvégzése dörzsárazással történik. Ennek segítségével alakíthatók ki a furatok végleges formája és átmérője. Az eszköz segítségével a furat belső felülete tökéletesen simára formázható, ezáltal pontosan fog illeszkedni bele a másik alkatrész csatlakozója.

A kézi dörzsár mellett természetesen gépi dörzsár használata is igénybe vehető, ha még nagyobb precizitásra van szükség. Ez akár a CNC marógépekbe is befogatható, így számítógéppel is lehet vezérelni a munkát. A dörzsár több típusát is megtekintő és megrendelhető webáruházunkban, ahol pontos leírást is talál a termékekről. Az egyszerűbb feladatok elvégzésére tökéletesen megfelel a kézi dörzsár is, hiszen a precizitás erre az eszközre is jellemző. A gépi dörzsárra főleg a nagyobb műhelyeknek van szüksége, ahol a precizitás mellett a gyorsaságnak is nagy szerepe van. Tekintse meg kínálatunkat és vásárolja meg a szükséges eszközöket!

Termék szűrés
Ár:
Gyártó:
Kérdése van? bal oldalon

Kérdése van?

Három évtizedes tapasztalatunkkal és tudásunkkal segítünk a megfelelő szerszám kiválasztásában

Telefon: 33/431-679